Analys Stryktipset Lördag 10 Juni

På denna omgång av Stryktipset så har vi en hel del svensk fotboll men vi får inte glömma Champions League finalen mellan Manchester City – Inter. Ska City ta trippeln och peta ner United från tronen?

🔨 DAGENS SPIKAR🔨

 • 1. Manchester City – Inter: Manchester City (66%)
  City är de stora favoriterna att vinna detta möte och jag håller med fullständigt. Tänkbar spik upp till 70% sen lägger jag till krysset. City kommer dominera matchbilden men i en final kan allt hända. Missa inte mitt speltips på matchen på bettingstugan.se
 • 5. Örebro Syrianska IF – FC Stockholm Internazionale: FC Stockholm Internazionale (45%)
  Ett hårt matchat Örebro Syrianska som spelade match så sent som i onsdags i Svenska Cupen ska nu ta emot FC Stockholm Internazionale. Stockholmarna har två raka segrar bakom sig och kommer in med självförtroende. Ett bättre lag i grunden och upp till 50% spikar jag denna utan att skämmas.
 • 7. Norrby – Tvååker:  Norrby (55%)
  Klasskillnad mellan lagen även om hemmalaget har några spelare borta så håller jag dem som klara favoriter här. Når streckningen över 60% får vi ta med den lågt streckade tvåan. Tvååker ska inte ha mycket att sätta emot i Borås.

🧨DAGENS SKRÄLLAR 🧨

 • 3. Dalkurd – Hammarby TFF: Krysset måste med till 16%
  Dalkurd leder serien efter elva omgångar och ska vara favoriter hemma mot talangerna från Hammarby som öppnade serien starkt men har nu tre raka förluster. Krysset följer med som rensare även om mycket talar för att rutinerade Dalkurd fixar seger är 72% på hemmalaget i det högsta laget.
 • 10. FC Gute – Viggbyholms IK FF: Tvåan till 18% tar vi med (helst helgaddat)
  Här ligger hemmalaget från Visby lite för högt i streckningen då en skräll på Gotland inte är omöjligt. Nykomlingarna har öppnat friskt och överraskat tidigare. 18% så följer tvåan med ettan men helgarderas så gott det går.

STRYKTIPSET LÖRDAG – ANDELAR
⏰ SPELSTOPP: 15:54

EXKLUSIVA
💰 640kr (6st) KÖP HÄR
(3 SPIKAR – 3 HEL – 7 HALV)

MINI EXKLUSIVA
💰 280kr (4st) KÖP HÄR
(3 SPIKAR – 10 HALV)

PREMIUM
💰 254kr (10st) KÖP HÄR
(3 SPIKAR – 2 HEL – 8 HALV)

SKRÄLL DELUXE
💰 285kr (10st) KÖP HÄR
(4 SPIKAR – 4 HEL – 5 HALV)

SKRÄLLKARAMELL
💰 141kr (8st) KÖP HÄR
(3 SPIKAR – 10 HALV)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *