Analys Topptipset » Fredag 17 Mars

Självklart kommer jag med en analys på topptipset efter senaste dagarnas succe. Analyserna har varit på plats och igår drog vi in några tunga vinster och gjorde några kunder riktigt glada.

🔨 DAGENS SPIKAR🔨

 • 1. Nottingham Forest – Newcastle: 2 (Newcastle 54%)
  Ser vi till värde är Newcastle en tänkbar spik till 54% men jag är inte så säker där. Här väljer jag förmodligen att täcka upp så mycket det går. Newcastle har inte imponerat jättemycket på mig i det sista samtidigt som Nottingham spelat upp sig. Här säger magkänslan att helgardera men jag köper de som spikar Newcastle till rådande procent. Jag letar bättre spikar.
 • 3. Borussia Mönchengladbach – Werder Bremen: 1 (BMG 52%)
  Grannar i mitten av tabellen och en match som kan gå lite hur som helst tänker jag. Båda lagen har svårt att hitta kontinuitet. Till rådande procent är BMG en fin spik för omgången, föredrar dem i skrivande stund framför Newcastle.
 • 4. Valladolid – Athletic Bilbao: 1 (Athletic Bilbao 45%)
  Här tycker jag vi har hittat en bra spik på Atlhletic om vi får dem till 45%, det är ett riktigt kap. Blåsta på 1-1 målet senast efter ett kontroversiellt VAR domslut så räknar jag inte bprt dem här. De är på pappret ett mycket bättre lag och med seger här är de återigen med i kampen om europaplatserna. Valladolid ligger bekvämt ovanför strecket här och är mer än nöjda med ett poäng så räknar med en fysisk match.
 • 8. Santa Clara – Rio Ave FC: 1 (Santa Clara 32%)
  Här hittar vi en intressant spik i Santa Clara till fina 32%. Folket kollar tabellen och ser att Santa Clara är sist och räknar bort dem helt. Att åka till ögruppen Azorerna och vinna är inte enkelt och Santa Clara är normalt sett riktigt bra hemma. Denna säsongen har det inte stämt alls men här är ett ypperligt tillfälle med ett trendbrott och komma på rätt spår. Rio Ave har spelat över förväntan som nykomlingar och kommer få det tufft här. Spikas på mitt nya system SKRÄLLSPIKAR

🧨DAGENS SKRÄLLAR 🧨

 • 5. Lyon – Nantes: 1X (Krysset måste med)
  Litar inte helt på Lyon och det brukar vara täta matcher när lagen möts. Krysset till 21% och tom. tvåan till 7% är absolut värde på. Helgarderas om möjligt men blir inte spik på något av mina system denna fredag.

6. Sheffield W – Bolton: 1X (Krysset måste med)
Lite samma som match nummer fem. Sheffield öser på men Bolton är inte dåliga i år och när ettan rusar upp till 77% ser jag stort värde att helgardera denna men åtminstone ta med krysset till 18% men denna helgarderas så gott det går då Sheffield är ruskigt överstreckade i skrivande stund.

7. Cercle Brügge – Genk: 1X
Här börjar det bli riktigt bra värde på 1X eller rent av en skrällspik på hemmalaget. Två lag i liknande form där kontinuitet saknats i slutet. Hemmalaget står i 26% vilket är riktigt fint. Här utgår vi från vänster så långt det går.

SPELTORSTENS ANDELAR TOPPTIPSET FREDAG

⏰ SPELSTOPP: 20:24

FAVORITER DELUXE X2
💰400:- (4st) KÖP HÄR

TIMEOUT
💰100:- (8st) KÖP HÄR

SKRÄLLSPIKAR
💰137:- (6st) KÖP HÄR

AIR JORDAN X5
💰88:- (8st) KÖP HÄR

X10 PREMIUM
💰264:- (6st) KÖP HÄR

7HEL1HALV
💰300:- (8st) KÖP HÄR

RADSKISS (GRUNDEN) TOPPTIPSET 17 MARS

Topptipset Fredag 17 Mars Radskiss och Analys

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *