Analys Topptipset Måndag 5 Juni

Förra veckan var en mycket fin sådan på Topptipset där vi var rätt ute i de flesta analyser vilket är extra kul. Vi fick in några vinster runt 5.5k och missade på marginalerna på våra X5 & X10 system. Förhoppningsvis fortsätter vi leverera denna vecka och vi startar veckan med mestadels Svensk fotboll. Häng med på resan och glöm inte lägga till mig på Twitter @SpelTorsten

🔨 DAGENS SPIKAR🔨

 • 3. Skövde – AFC Eskilstuna: Skövde (36%)
  Om Skövde står kvar på 36% vid inlämning är det en fantastisk spik. Skövde har ändå visat bra tendenser trots att de ligger sist. De jag ar sin första vinst för säsongen och har ett gyllene läge mot Eskilstuna som inte imponerat.
 • 5. Brommapojkarna – Djurgården: Djurgården (43%)
  I skrivande stund är Djurgården lite understreckade och tycker detta är en fin spik för dagen. Djurgården är inte så dålig som tabellen visar och på Grimsta ska Djurgården vara det bättre laget trots bortagräs. Vi får se hur streckningen tar sig vid avspark men dessa två är värt att hålla ögonen öppna på så jagar vi skrällar hos överstreckade favoriter som Malmö & Eskilsminne tex.

🧨DAGENS SKRÄLLAR 🧨

 • 4. Trelleborgs FF – Brage: X2
  Ser vi till procenten här så är värdet på högersidan. Trelleborg har överpresterat och Brage är ett bättre lag. 50% på X2 är taget i skrivande stund. Om Svenska folket går från vänstersidan så öppnar jag från höger.
 • 6. Eskilsminne IF – Ängelholms FF: Krysset måste med till 14%
  När Eskilsminne täcknas upp till 80% så kan vi inte blunda för krysset här. Naturligtvis förväntas de vinna och är mycket bättre än Ängelholm men 80% är kraftigt överstreckat och täcker upp med ett rensarkryss till 14%. Bara jobba knall på Harlyckans IP.

TOPPTIPSET MÅNDAG– SPELSTOPP: 18:54

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *