Analys Topptipset » Tisdag 11 April

Analyserna fortsätter att leverera på Topptipset. Norrköping slog AIK där jag skrev att vi kunde plocka bort ettan direkt då AIK inte är att känna igen (Ledsen Gary). Nämnde även att Sundsvall måste med till trevlig procent så formen är bra och vi fortsätter väl att leverera under veckan?

🔨 DAGENS SPIKAR🔨

 • 1. Manchester City – Bayern München: Manchester City (49%)
  Personligen så hoppas jag att Bayern tar poäng här men till rådande streckning sett till oddset och vart trenden går så är City en riktigt bra spik i skrivande stund. Bayern tog in Tuchel innan påsken och fick sin revansch mot Freiburg i ligan i helgen efter att förlorat mot dem i cupen några dagar tidigare. Håller City snäppet vassare på hemmaplan och ska de gå vidare så måste de nästan vinna här. Så länge streckningen stannar under 55% så är det en tänkbar spik.
 • 3. England – Australien: England (78%)
  England spelar träningsmatch mot Australien och här ska Em-mästarinnorna vara de stora favoriterna. 30 matcher utan förlust och på hemmaplan ska de absolut vinna. Frågan är om jag spikar denna match eller inte, beror lite på värdet då det finns andra alternativ. Träningsmatcher är alltid lite ovissa och även om England är mycket bättre så är Tony Gustafssons Australien inte helt ofarliga.
 • 5. Dundee FC – Raith Rovers: Dundee FC (63%)
  Ledarna i skottska Championship tar emot Raith Rovers, ett mittengäng som inte ska ha mycket att sätta emot här. Det är jämt i toppen av tabellen där Dundee vill fortsätta sin ledning och platsen om direkt uppflyttning. Ska vara klasskillnad och upp till 65% är Dundee en riktigt fin kandidat till att spikas.

🧨DAGENS SKRÄLLAR 🧨

 • 4. Frankrike – Kanada: Kanada måste med till låga 6%
  Frankrike ska vara klara favoriter i det här mötet men ska inte skriva av OS-mästarinnorna från Kanada. Det år en träningsmatch och 6% på Kanada måste helt enkelt med. Det luktar helgardering låg väg. Även om Frankrike har de bästa spelarna är jag inte helt säker att de kommer vara överlägsna i detta möte. Träningsmatch och ny tränare kan resultera i poängtapp och då vill jag vara med. Helgarderas på de stora systemen och 12 på de mindre. Spiken på Frankrike utesluts alltså helt på mina system denna tisdag.

Streckningen kommer ändras på de flesta matcher antar jag så avvaktar med att skriva ut mer skrällar. Det kommer på radskisserna och som kommentar i andelarna.

TOPPTIPSET TISDAG – SPELSTOPP: 20:39

FAVORITER DELUXE X2
💰400:- (4st) KÖP HÄR

SPIKFRIA
💰357:- (4st) KÖP HÄR

ULTRA
💰179:- (6st) KÖP HÄR

LILLA X5
💰141:- (5st) KÖP HÄR

7HEL1HALV
💰300:- (8st) KÖP HÄR

TÄNKBAR GRUND PÅ MINA SYSTEM:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *