STRYKPODDEN – AVSNITT 11 – 13 RÄTT SPECIAL

Strykpodden
Strykpodden
STRYKPODDEN - AVSNITT 11 - 13 RÄTT SPECIAL
/

Vi prickade 13 RÄTT på EUROPATIPSET i söndags och kammade in drygt 44.000, vi satt en stund bra till på 222.000 då vi hade med krysset i Real Madrid men det vände och vann. 12 tolvor prickades även in på stryket i lördags och vi har två 12or i rad på torsdagens Europatips. Så man kan säga att formen är bra och på detta avsnitt går vi igenom alla 13 matcher med spikar, skrällar och helgarderingar så missa inte detta.

Europatipset med Speltorsten

Andelsanalys » Europatipset 18/8

REKOMMENDERADE SYSTEM FÖR TORSDAGEN:

⚽️ STRYKPODDEN⚽️

💰 214kr (20st) KÖP HÄR

Ett omgjort STRYKPODDEN system med lite fler andelar och större system. Tanken är att få ett slagkraftigt spela tillsammans system. Lite skillnad mot mitt EXKLUSIVA då jag här kör 4st spikar, fyra stycken halvor och hela fem helgarderingar. Ett slagkrafraftigt system för mina trogna lyssnare.

⚽️ ABSOLUTA⚽️
💰 856kr (10st) KÖP HÄR

Mitt största system som som testas när det är jackpot runda. och formen är bra. 3 Spikar, 5 helgarderingar & 5 Halvgarderingar

⚽️ EXKLUSIVA DELUXE ⚽️
💰 713kr (8st) KÖP HÄR

13 rätt tredje gången träffades första gången vi körde detta på Europatipset. Ett av mina största system som baseras sig på tre spikar, fyra helgarderingar och sex halvgarderingar. Kommer fram när det extra värdet finns och formen är där den ska vara.

⚽️ DABETORSTENS JACKPOT SPECIAL⚽️
💰 428kr (10st) KÖP HÄR

Här kör vi ett specielt JACKPOT system de veckor det är JACKPOT och David gästar Strykpodden. 4 Spikar, 4 Halgarderingar och FEM HELGARDERINGAR. Detta är ett system vi tillsammans tar fram för er. Så se till att följa STRYKPODDEN och lyssna på våra tankar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *