Analys » Europatipset » Onsdag 15 Mars

Självklart så måste vi duka upp en analys för Europatipset Onsdag. Tyvärr ingen JACKPOT denna runda men vi har ett gäng intressanta matcher och här finner ni mina tankar och andelar.

🔨 DAGENS SPIKAR🔨

 • 3. Southampton – Brentford
  Brentford kan mycket väl bli en av spikarna i kvällens omgång. Jag är imponerad och det är ett sammanspelat lag som kommer på besök till St. Marys. Brentford är stabila borta och X2 räcker långt här. Southampton har inte imponerat och kommer få det tufft. Spik upp till 45% kan funderas på.
 • 4. Brighton – Crystal Palace
  Brighton har ett gyllene tillfälle att ta in poäng på Liverpool som nu ligger på europaplats. Ett svagt Palace kommer på besök som inte vunnit en match 2023. Tror inte de gör det här heller och Brighton är en bra spik. Närmar den sig 80% drar vi tag i handbromsen och slänger på krysset som rensare. Jag har ett speltips på denna matchen här.
 • 7. Hull – Burnley
  Burnley öser på och är för bra för denna liga och kommer studsa tillbaka till finrummet. Här tvekar jag inte på att spika Burnley runt 60%. Hull har spelat upp sig och kan mycket väl överaska här. Stiger tvåan för mycket så slänger vi med ettan till låg procent.

🧨DAGENS SKRÄLLAR 🧨

 • 1. Real Madrid – Liverpool
  Real Madrid gjorde en prakt vändning på Anfield när de vände 2-0 till 2-5 och är i praktiken klara. Men Liverpool har gjort det förr och kan mycket väl göra det igen. Real Madrid har råd att förlora med ett par pinnar och Liverpool till låga 27% är ett måste att ha med. X2 utgår jag ifrån här och tror knappast Liverpool har givit upp.

2. Napoli – Eintracht Frankfurt
Napoli är i praktiken klara, behöver spela av matchen hemma efter 2-0 borta. Krysset plockar jag med som rensare till låga 12%. Galenskap och måste med på alla system. Tvåan till 5% värderas så helgardering är inte dumt här heller.

6. Blackburn Rovers – Reading
Blackburn har haft mycket tur i sina matcher och är allt för överstreckade här. 77% är de absolut inte värda och här jobbar jag helgardering, tom. X2 på skrällsystemen. Köper inte alls Blackburn till denna streckning och jobbar motsatt.

9. Luton – Bristol City
En match som i mina ögon kan sluta hur som helst och Bristol City till 9% är ju godis. Tvekar inte en sekund på det och allt för understreckade. X2 på skrällsystemen på denna goding.

11. Djurgården – Lech Poznan
Djurgården har 120 minuter i benen efter Malmös vändningar och vinst i Svenska Cupen. Hur mycket tog det på krafterna och med 0-2 i baken i returen känns det hopplöst. Jag går på X2 här och tror Polackerna spelar ut matchen ganska enkelt och tar sig vidare.

SPELTORSTENS ANDELAR EUROPATIPSET ONSDAG

EXKLUSIVA
💰 637kr (6st) KÖP HÄR
(3 SPIKAR – 3 HEL – 7 HALV)

VAR DELUXE
💰 286kr (10st) KÖP HÄR
(4 SPIKAR – 4 HEL – 5 HALV)

VAR
💰 169kr (10st) KÖP HÄR
(3 SPIKAR – 1 HEL – 8 HALV)

SKRÄLL DELUXE
💰 320kr (8st) KÖP HÄR
(3 SPIKAR – 2 HEL – 8 HALV)

SKRÄLLKARAMELL
💰 141kr (8st) KÖP HÄR
(3 SPIKAR – 10 HALV)

RADSKISS (GRUNDEN) EUROPATIPSET 15 MARS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *