Analys » Topptipset Tisdag 14 Mars » 250.000:- EXTRA

Igår var vi helt rätt ute på analysen av Topptipset. Förutom på Zwolle som faktiskt vann borta. Där hade vi 1X på värde och kunde resulterat i en riktigt härlig vinst på AIR JORDAN X5 systemet. Dum som jag var spikade jag Milan på ett system men SPIKFRIA gick in och gav väl 2.5x tillbaka. Mest nöjd var jag självklart med krysset som spik i mötet mellan Metz – Le Havre– Nya tag idag med 250.000:- EXTRA.

🔨 DAGENS SPIKAR🔨

  • 1. Manchester City – RB Leipzig
    Returmöte i Champions League där Leipzig fick med sig 1-1 hemma efter en match City dominerade inledningsvis men där Leipzig lyckades hitta luckor och vara farliga. Intressant möte där jag tror Pep Guardiolas manskap kommer dominera matchen. Tvärspik, detta släpper inte City och blir en av spikarna på något av system denna tisdag trots hög streckning.
  • 7. Watford – Birmingham
    En match Watford ska och måste vinna för att ha någon chans att haka på kvalplatserna. Birmingham har visserligen fått med sig en vinst och ett kryss i de senaste matcherna men här håller jag Watford några klasser högre. Spiken får vi till 58% i skrivande stund och det köper jag. Blir det över 60% får vi nog gardera upp på något system.

🧨DAGENS SKRÄLLAR 🧨

  • 2. Porto – Inter
    Även om jag tror på Porto här och att de kommer göra livet surt för Inter så finns det värde på Inter här till 27%. Jag tror att Porto kommer ta kommando tidigt och pressa på genom hela matchen men samtidigt så kommer det komma vågor med Inter anfall och kontringar. De är det bättre laget och har med sig 1-0 så kan absolut se framför mig att de oxå får ett tidigt 1-0 mål på kontring efter en tids Porto press. Helgarderas på de större systemen.

5. Millwall – Swansea
Självklart ska Millwall vara favoriter här men när vi får 10% på Swansea nyper jag till. Helgarderas på de flesta system oavsett. Millwall är allt för överstreckade och kommer säkert stiga så jag säkrar direkt.

SPELTORSTENS ANDELAR TOPPTIPSET TISDAG

💰 250.000:- EXTRA 💰

SLAM DUNK X5
💰199:- (8st) KÖP HÄR

SPIKFRIA
💰357:- (4st) KÖP HÄR

ULTRA
💰179:- (6st) KÖP HÄR

TIMEOUT
💰100:- (8st) KÖP HÄR

X10 PREMIUM
💰264:- (6st) KÖP HÄR

7HEL1HALV
💰300:- (4st) KÖP HÄR

RADSKISS (GRUNDEN) TOPPTIPSET 14 MARS

Topptipset Tisdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *