Topptipset Måndag 13 Mars » Analys & Andelar

Här kommer dagens analys för topptipset måndag 13 mars. Här går jag igenom mina tankar och hur jag lägger upp systemen för dagen.

🔨 DAGENS SPIKAR🔨

  1. Hammarby – AIK
    Derby i Svenska Cupen där Hammarby redan är klara för europaspel. Derby är alltid ett derby men här är jag villig att spika Hammarby till fin procent. De rapporter jag har fått via AIK senaste månderna har inte varit specillet positiva. Hammarby har tappat viktiga spelare för säsongen men har värvat smart. De har bla. spelat in en av Sveriges största talanger, Montader Madjed i laget. Med sina fyra mål och två assist på tre matcher i Svenska Cupen har han verkligen levererat. Tänk om 17-åringen kunde bli hjälte i sitt första stockholms-derby.
  2. Metz – Le Havre
    Två lag som är nöjda med kryss. Båda lagen kommer mest troligt spela för att inte förlora då Le Havre leder serien med sina 55 poäng. Nio poäng ner till tredje så på ganska säker mark för uppflyttning. Metz jagar den tredjeplatsen på sina 44 poäng så inget av lagen vill förlora denna så att spika krysset här känns riktigt bra.

🧨DAGENS SKRÄLLAR 🧨

2. Girona – Atlético Madrid
krysset måste med till 25% utan tvekan. Girona är starka hemma och här utgår jag från 1X om streckningen drar iväg på Madrid. En sak är säker, krysset ska med på denna match.

4. Milan – Salernitana
Här köper jag inte ett hårt matchande Milan till 88%. Krysset ska med här, kanske även tvåan till 3% vilket är löjligt. Inget värde att spika milan till den procenten så 1X eller helgarderingen utgår jag för här.

8. De Graafschap – Zwolle
Här kanske är kupongens riktiga joker. Zwolle har verkligen kört över allt och alla i serien och kommer med självförtroende men 66% procent köper inte jag här för ett formstarkt De Graafschap som jagar kvalplatserna. Har visat fina tendenser i det sista och yill 16% för hemmaseger är verkligen bra. 1X på Air Jordan X5 systemet och helgardering på de flesta andra.

SPELTORSTENS ANDELAR TOPPTIPSET MÅNDAG

FAVORIT DELUXE X2
💰400:- (4st) KÖP HÄR

SPIKFRIA
💰357:- (4st) KÖP HÄR

TIMEOUT
💰100:- (8st) KÖP HÄR

AIR JORDAN X5
💰88:- (8st) KÖP HÄR

X10 PREMIUM
💰264:- (6st) KÖP HÄR

7HEL1HALV
💰300:- (4st) KÖP HÄR

ANALYS TOPPTIPSET 13 MARS

Topptipset Måndag 13 Mars

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *