Analys Topptipset » Onsdag 22 Mars

Då fick vi in SPIKFRIA igen på Topptipset men med klen utdelning tyvärr. Favoriterna gick och vann och våran teckning på skrällarna var till ingen nytta men så är det ibland och det är bara ta nya tag.

🔨 DAGENS SPIKAR🔨

 • 3. Mansfield – Grimsby Town: 1 (Mansfield 47%)
  Här har vi i skrivande stund omgångens mest värda spik. Mansfield till 47% plockas utan att tveka. Svenska folket kanske har för hög tro på Grimsby efter framfarten i FA-Cupen men här tror jag på en riktigt baksmälla. Mansfield har inte presterat som de borde hemma denna säsongen men här luktar det tre poäng lång väg och jag är inte blyg att spika denna i förmån för överstreckade lag som Irland, Danmark & Makedonien.
 • 7. Slovakien – Luxemburg: 1 (Slovakien 55%)
  Slovakien är inte i någon vidare form och är i ett nybygge. Francesco Calzona tog över ledarrollen i Augusti och börjar sakta men säkert att få ordning på laget. Det är inte ett Slovakien vi är vana vid och Luxemburg har visat sig på uppgång och faktiskt svårslagna. Men när vi får Slovakien till under 60% är jag villig att spika den. Går streckningen över så tar jag med krysset. Men i skrivande stund är jag absolut beredd att spika dem och spara tecken för skrällar.

🧨DAGENS SKRÄLLAR 🧨

 • 1. Paris Saint-Germain – VfL Wolfsburg: X2
  Det är i damernas kvartsfinaler i Champions League jag hittar min första skräll. Här ser jag i skrivande stund stort värde på X2 då Wolfsburg är ett bättre lag, dessutom är Katoto skadad för PSG vilket varit ett stort avbräck under säsongen. När PSG ligger runt 40% och kanske slutar på mer så är jag villig att utgå från högersidan. Täcker upp helt om möjligt men annars står sig X2 bra här.
 • 5. Danmark – Finland: 1X (Krysset tar vi med som rensare?)
  Självklart ska Danmark vinna detta möte och ta revansch från EM. Nu möts de på samma arena där det tragiska med Eriksen inträffade och Danmark kunde inte samla sig i matchen och förlorade 0-1 trots massiv press. Danmark har dalat i det sista och med uttåget i VM var fiaskot ett faktum. Nu ska det laddas om för EM-kval och när Danmark reser sig till 80% känner jag att vi tar med krysset här om kassan tillåter.

TOPPTIPSET ONSDAG – SPELSTOPP: 20:39

FAVORITER DELUXE X2
💰400:- (4st) KÖP HÄR

SPIKFRIA
💰357:- (4st) KÖP HÄR

SKRÄLLSPIKAR
💰137:- (6st) KÖP HÄR

LILLA X5
💰141:- (5st) KÖP HÄR

X10 PREMIUM
💰264:- (6st) KÖP HÄR

7HEL1HALV
💰300:- (8st) KÖP HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *