Analys Topptipset » Tisdag 21 Mars

Då har vi kommit till Topptipset tisdag och här är det inte de vanliga ligorna som presenteras eftersom det är landslagsuppehåll. Men jag har hittat några intressanta matcher. Det optimala systemet denna afton om vi vill försöka ta med skrällar är mitt SPIKFRIA som gick riktigt bra förra veckan och gick in 6/7 dagar.

🔨 DAGENS SPIKAR🔨

 • 1. AS Roma – Barcelona (damer): 2 (Barcelona 75%)
  Inget snack om att Barcelona ska vara favoriter i damernas kvartsfinal i Champions League. Spikar dem trots hög procent (75%) men närmar de sig 85% drar jag åt handbromsen och tar med ett rensande kryss. Men i brist på givna eller spelvärda spikar i skrivande stund så får denna agera spik på de flesta system.
 • 3. Accrington Stanley – Plymouth: 2 (Plymouth 70%)
  En annan tänkbar spik som är något överstreckat är tvåan i match tre där Accrington tar emot Plymouth. Bortalaget är det bättre laget och ska ha störst chans att vinna. Tänkbar spik men när den närmare sig 70% så får vi kanske tänka om. Tänkbar spik på mindre system men täcks upp på de större.
 • 5. Gillingham – Crewe: 1 (Gillingham 60%)
  Given etta till upp till 60% men är rädd att denna oxå kommer att bombas. Gillingham åkte ner till League Two förra säsongen och har haft svårt att hitta tillbaka. Nu är de på rätt spår och har börjat få koll på defensiven och vinna matcher. Ska vara två klasser bättre än Crewe för tillfället och jag spikar upp till 60%.
 • 6. Crawley Town – Doncaster: 1 (Crawley Town 34%)
  Kanske rundan mest värda spik på förhand då vi får se Crawley som inte rosat marknaden ta emot ett riktigt bortasvagt Doncaster. Här tror jag absolut Crawley har minst 45% chans att gå ut med seger så absolut värde att spika dem till den låga procenten om man är ute för att jag skrällar. Spikas på mitt nya system SKRÄLLSPIKAR.

🧨DAGENS SKRÄLLAR 🧨

 • 2. Barnsley – Sheffield W: 1X
  Ligans två formstarkaste lag drabbar samman och det är Sheffield W som leder serien med Barnsley på fjärdeplats. Tror en tuff och tät match och 1X är något jag tar ställning till då jag tror att Sheffield kommer öka i streckningen. Helgarderas om möjligt men 1X om tvåan går upp till runt 40%
 • 7. Dundee FC – Ayr United: X2
  Tvåan & trean i tabellen strålar samman och slåss för att komma ikapp Queens Park på förstaplatsen. Framförallt är andra platsen i sikte till fördelaktig lottning och här tror jag på en tät och jämn match och när ettan drar upp mot 70% spelar jag motsatt på X2 och jobbar skräll. 14% på Ayr som är ligans bästa bortalag skojar vi inte bort.

SPELTORSTENS TOPPTIPS TISDAG – SPELSTOPP: 20:39

FAVORITER DELUXE X2
💰400:- (4st) KÖP HÄR

SPIKFRIA
💰357:- (4st) KÖP HÄR

SKRÄLLSPIKAR
💰137:- (6st) KÖP HÄR

LILLA X5
💰141:- (5st) KÖP HÄR

X10 PREMIUM
💰264:- (6st) KÖP HÄR

7HEL1HALV
💰300:- (8st) KÖP HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *