STRYKPODDEN – AVSNITT 13 – LIVERPOOL TAR SIN FÖRSTA SEGER

Strykpodden Avsnitt #13
Strykpodden
STRYKPODDEN – AVSNITT 13 – LIVERPOOL TAR SIN FÖRSTA SEGER
Laddar in
/

Återigen har jag med mig David Dabeskovic för andra gången denna vecka som gäst och vi går igenom lördagens stryktips med spikar, skrällar, helgarderingar osv. Gott snack där vi går igenom alla 13 matcher.

UTVALDA ANDELAR:

STRYKPODDEN
💰329kr (13st) KÖP HÄR

Ett omgjort STRYKPODDEN system med lite fler andelar och större system. Tanken är att få ett slagkraftigt spela tillsammans system. Lite skillnad mot mitt EXKLUSIVA då jag här kör 4st spikar, fyra stycken halvor och hela fem helgarderingar. Ett slagkrafraftigt system för mina trogna lyssnare.

ABSOLUTA DUNDER
💰 1070kr (8st) KÖP HÄR

Mitt största system med 3 spikar, 5 halvor & 5 helgarderingar. Ett otroligt slagkraftigt system och bara 8 andelar. Så här går vi för 13 rätt med ett riktigt vasst system.

DABETORSTENS GOTT OCH BLANDAT
💰476kr (12st) KÖP HÄR

Här slår succéparet ihop sig på STRYKTIPSET och presenterar ett gemensamt system på JACKPOT omgångarna. Dessa två herrar kompletterar varandra perfekt med Davids förmåga att pricka spikar med SpelTorstens känsla för skrällar. Ett perfekt system för den som vill vara med och vinna större. Ni finner analys för mallen på Bettingstugans hemsida

DABETORSTENS PRISVÄRDA
💰169kr (10st) KÖP HÄR

Helgens mest prisvärda system. 11 rätt förra helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *