STRYKPODDEN – AVSNITT 14 – ENGELSKA FOTBOLLEN ÄR TILLBAKA

Strykpodden
Strykpodden
STRYKPODDEN – AVSNITT 14 – ENGELSKA FOTBOLLEN ÄR TILLBAKA
/

Då är vi tillbaka efter några veckors paus. Varit iväg på en liten minisemester men formen håller i sig. Flera 12or & 13 rätt på både Stryktipset och Europatipset och igår (torsdag) missade vi 13 i 90+2 när Rennes tappar 2-0 till 2-2 hemma. Vi hoppas formen håller i sig till lördagans Stryktips där vi har 10 MILJONER i Jackpot. På detta avsnitt går jag igenom alla 13 matcher och får med mig Sanel i sändningen till slut då han fick en lucka och gjorde allt för att vara med i programet. Vart ett trevligt inslag och ni finner länk till hans system längst ner på sidan.

UTVALDA ANDELAR:

STORA JACKPOT
💰 963kr (10st) KÖP HÄR

Mitt största STRYKTIPS som tas fram på JACKPOT rundorna. Här kör jag fyra spikar, SJU helgarderingar och två halvgarderingar. Här ska 13 plockas då jag jag kommer helgardera stora favoriter här och där.

STRYKPODDEN
💰 329kr (13st) KÖP HÄR

Ett omgjort STRYKPODDEN system med lite fler andelar och större system. Tanken är att få ett slagkraftigt spela tillsammans system. Lite skillnad mot mitt EXKLUSIVA då jag här kör 4st spikar, fyra stycken halvor och hela fem helgarderingar. Ett slagkraftigt system för mina trogna lyssnare.

EXKLUSIVA DELUXE
💰713kr (8st) KÖP HÄR

Mitt största system som baseras sig på tre spikar, fyra helgarderingar och sex halvgarderingar. Kommer fram när det extra värdet finns och formen är där den ska vara.

EXKLUSIVA
💰637kr (6st) KÖP HÄR

Mitt EXKLUSIVA Stryktips på 3456 rader vilket innebär TRE spikar, SJU halvor och TRE helgarderingar.

SANELS SYSTEM: SANELS HÖRNA

Sanel har varit Bettingstugans tipster i flera år med fina resultat. Det som kännetecknar hans spel är noggrannheten kring värdet på matcherna samt statistik. Raden skickas in reducerat om inte alla andelar säljs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *