STRYKPODDEN – AVSNITT 15 – FULLTRÄFF – ALLA MÅL RÄKNAS

Strykpodden
Strykpodden
STRYKPODDEN – AVSNITT 15 – FULLTRÄFF - ALLA MÅL RÄKNAS
/

Då är vi tillbaka med fotboll från England. Men även en ny spelform är lanserad från Svenska Spel och det är Fullträff som vi går igenom i detta avsnitt. 50 miljoner i jackpot varje vecka på det systemet är mycket intressant. Ett mycket svårt system att sätta men ett kul alternativ när man ändå följer Stryktipset. Jag går som vanligt även igenom alla 13 matcher på ”Stryket” så missa inte detta avsnitt.

UTVALDA ANDELAR:

STORA JACKPOT
💰 963kr (10st) KÖP HÄR

Mitt största STRYKTIPS som tas fram på JACKPOT rundorna. Här kör jag fyra spikar, SJU helgarderingar och två halvgarderingar. Här ska 13 plockas då jag kommer helgardera stora favoriter här och där.

STRYKPODDEN
💰 329kr (13st) KÖP HÄR

Ett omgjort STRYKPODDEN system med lite fler andelar och större system. Tanken är att få ett slagkraftigt spela tillsammans system. Lite skillnad mot mitt EXKLUSIVA då jag här kör 4st spikar, fyra stycken halvor och hela fem helgarderingar. Ett slagkraftigt system för mina trogna lyssnare.

EXKLUSIVA DELUXE
💰713kr (8st) KÖP HÄR

Mitt största system som baseras sig på tre spikar, fyra helgarderingar och sex halvgarderingar. Kommer fram när det extra värdet finns och formen är där den ska vara.

EXKLUSIVA
💰637kr (6st) KÖP HÄR

Mitt EXKLUSIVA Stryktips på 3456 rader vilket innebär TRE spikar, SJU halvor och TRE helgarderingar.

FULLTRÄFF – ANDELAR

BAZOOKA
💰 68:- (50st) KÖP HÄR

MIRAKEL
💰 57:- (20st) KÖP HÄR

DABETORSTENS KING SIZE
💰 153:- (50st) KÖP HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *